Site Overlay

Nederlands kalfsvlees, gewoon lekker!

Kalfsvlees is jong en mals, heeft een laag vetgehalte, zit boordevol vitaminen en mineralen en smaakt ook nog ‘ns heerlijk. Helaas is het assortiment kalfsvlees bij de slager of supermarkt niet altijd even uitgebreid of zelfs helemaal niet verkrijgbaar. Daarom bieden wij voor u ons heerlijk assortiment kalfsvlees aan, dat we graag bij u thuis bezorgen.

Onze producten

Binnen ons assortiment bieden wij u drie opties aan. Zo kunt u kiezen voor een samengesteld pakket, of voor heerlijke en gemakkelijke kant & klaar producten. Bent u opzoek naar iets specifieks? Bekijk dan onze volledige selectie kalfsvlees.

Veelgestelde vragen

Het kalfsvlees dat u via deze webwinkel koopt heeft slechts een beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Het vlees in het blank pakket bestaat uit blank kalfsvlees. Het vlees uit onze andere pakketten bestaat uit rosé kalfsvlees. Dit verschil in het vlees komt voort uit een andere voeding voor de dieren. Zowel blank als rosé kalfsvlees is mals, licht verteerbaar en met een laag vetgehalte. Maar de voeding van het dier heeft wel een effect op de kleur en structuur van het vlees. Hierdoor maken wij dit onderscheid. Door de fijne structuur van blank kalfsvlees is deze erg gewild.

Donderdag t/m maandag besteld = uiterlijk donderdag geleverd.
Dinsdag of woensdag besteld = uiterlijk zaterdag geleverd.
I.v.m. feestdagen kan dit echter afwijken.
U ontvangt een e-mail met de leverdetails.

Bestellingen worden in Nederland en België geleverd. Waddeneilanden en het Kaageiland zijn uitgesloten van leveringen.

Op de doos zit een label met de houdbaarheidsdatum bij een bewaartemperatuur van -18˚C. Zodra u het kalfsvleespakket heeft ontvangen, is het belangrijk dat u het vlees meteen in de koelkast of diepvriezer legt. Is het vlees bij ontvangst nog diepgevroren, kunt u het nog in de diepvriezer leggen. In de diepvriezer kunt u het vlees 6 maanden bewaren. In de koelkast 4 dagen.

Onze kalfsvleespakketten worden bij -18˚C verpakt en verzonden met koeltransport of in tempex dozen met gelpacks. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw vleespakket beschermd is en op de juiste temperatuur vervoerd wordt.

De prijs per pakket is inclusief verzendkosten. Wij berekenen dus niet apart nog verzendkosten.

Als een product diepgevroren is, kunnen er scherpe randen ontstaan. De scherpe randen kunnen tijdens het transport andere verpakkingen of zichzelf, lek prikken. Dit is helaas niet te voorkomen. Het heeft echter geen invloed op de kwaliteit van het vlees als een verpakking lek raakt. We raden u aan om het vlees in huishoudfolie in te pakken als u het vlees in de koelkast wilt bewaren. Wilt u het vlees invriezen, gebruik dan liever speciale vrieszakken. 

Load More